Referenciáink

Nyomtatás

 Referenciák

 

  • Több mint 20 év tanítási tapasztalat
  • Több mint 120.000 órát tanítottunk

Barátságos, lelkes és rugalmas csapat

  • Tanáraink több könyvet is írtak

Nagy gyakorlat mind a csoportos, mind a magánoktatás terén

  • Korszerű és hatékony tanítási technikák

 

Rólunk írták

Én nagyon nagyon elégedett voltam az iskolával. Egy pár hónap alatt elértem egy olyan szintet, hogy tudtam beszélni, ami magyarul nem annyira természetes. Nagyon jól megtanították a nyelvtant, és megmagyarázták, hogyan működik a magyar. Az én véleményem szerint ez a legfontosabb. A magyar nyelv nem megtanulhatatlan, de komolyan nagyon fura egy idegen nyelvű embernek. Ezért nagyon fontos volt egy olyan jó nyelviskolába járni. Nagyon sokszor hallottam már, hogy mennyire jó tudom a magyart. De akkor azt kell tudnom, hogy azt az Ulysses nyelviskolának is köszönhetem.

       Jonas Hiltbrunner  

~~~

                                           

Amikor az Ulysses Nyelviskolába jelentkeztem, ez már a harmadik iskola volt, ahol magyarul tanultam. A tanfolyam struktúráját messze a legjobbnak találtam az addig tapasztaltak közül. Már csupán egy tanfolyam után is óriásit fejlődött a magyar nyelvtudásom. És a tanárunk, Gabi csodálatos! Már ajánlottam az iskolát egy barátomnak, és bárkinek ajánlanám, aki meg akarja tanulni ezt a nyelvet.

Kate Matcham

»»»

 

A tanárok értenek hozzá, hogyan tanítsanak professzionális szinten és alakítsanak ki személyes kapcsolatot úgy a kis csoportokban, mint a magánórákon. Nem sajnálják a fáradságot, hogy összhangba hozzák a tananyagot és a tanítás folyamatát a diákjaik  igényeivel és céljaival. A nyelv gyakorlati tanítása mellett a kontextusba helyezett leckék segítenek megérteni a magyar történelmet és kultúrát.

Katie Winckles

»»»

 

Nagyon hálás vagyok a tanfolyamért, a tanárok nagyon kedvesek voltak, és jól megalapozták azokat a nyelvi készségeket, amelyekkel tovább fejlődhetek egyedül. Köszönöm szépen.

Joel Deicmanis

»»»

 

Miután kipróbáltam egy másik iskolát, az Ulysses nyelviskolába jöttem egy intenzív tanfolyamra. Kimagasló saját  tananyaguk és  tanítási módszereik igazán segítettek, hogy sokat fejlődjön a nyelvtudásom.

Sam Hauglustaine

»»»

 

Pictures of Budapest

Pictures of BudapestPictures of Budapest

 

Share